Diverse

Find vores kategori med forskellige tilbehør til varmepresser! Her kan du finde alt, hvad du har brug for til at beskytte dig selv og dit arbejdsområde, når du bruger en varmepresser. Vi tilbyder et bredt udvalg af beskyttelseshætter, der passer til forskellige størrelser af varmepresser, varmebestandige handsker for at undgå forbrændinger og krusklemmer, der holder din kop eller krus på plads, mens den trykkes. Med vores tilbehør kan du arbejde sikkert og behageligt med din varmepresser, hvilket garanterer en høj kvalitet trykning hver gang. Bestil dine tilbehør i dag og få dem leveret direkte til din dør!
  11 Oz krus klemme
  11 Oz krus klemme
  fra 110,-
  138,- inkl. moms
  15 Oz krus klemme
  fra 120,-
  150,- inkl. moms
  12 Oz Latte krus klemme
  fra 120,-
  150,- inkl. moms
  Sublimation til tallerkner
  110,-
  138,- inkl. moms
  Sublimation til krus uden hank
  250,-
  313,- inkl. moms
  Sublimation til krus med hank
  250,-
  313,- inkl. moms

   Produkt skader under forsendelsen kan være en betydelig omkostning for os og jer, som kunder, hvilket er grunden til vores produkter leveres i beskyttende emballage direkte til din adresse. Grundet variationer af pakker fra vores leverandører kan produktets emballage, som kunder modtager afvige fra de billeder, der vises.

   Har du spørgsmål til vores Kundeservice?

   Du kan altid kontakte os på mail. eller tlf. +45 70 70 22 25. Vi vejleder gerne i, hvordan du kommer igang, samt sammensætter en pakkeløsning efter dit behov. Vi giver gratis support både før, under og efter købet, da det er i vores interesse, at du kommer godt fra start med materialer fra skilteproduktion.dk.