Diverse udstyr til varmepresser

Find vores kategori med forskellige udstyr til varmepresser! Her kan du finde alt, hvad du har brug for til at beskytte dig selv og dit arbejdsområde, når du bruger en varmepresser. Vi tilbyder et bredt udvalg af beskyttelseshætter, der passer til forskellige størrelser af varmepresser, varmebestandige handsker for at undgå forbrændinger og krusklemmer, der holder din kop eller krus på plads, mens den trykkes. Med vores varmepresserudstyr kan du arbejde sikkert og behageligt med din varmepresser, hvilket garanterer en høj kvalitet trykning hver gang. Bestil dine tilbehør i dag og få dem leveret direkte til din dør!

      Produkt skader under forsendelsen kan være en betydelig omkostning for os og jer, som kunder, hvilket er grunden til vores produkter leveres i beskyttende emballage direkte til din adresse. Grundet variationer af pakker fra vores leverandører kan produktets emballage, som kunder modtager afvige fra de billeder, der vises.

      Har du spørgsmål til vores Kundeservice?

      Du kan altid kontakte os på mail. eller tlf. +45 70 70 22 25. Vi vejleder gerne i, hvordan du kommer igang, samt sammensætter en pakkeløsning efter dit behov. Vi giver gratis support både før, under og efter købet, da det er i vores interesse, at du kommer godt fra start med materialer fra skilteproduktion.dk.