Chemica Metallic Folie

Chemica Metallic stryge folie er en tynd, elastisk og klæbende transfer folie med reflekterende overflade. Den er lavet af polyurethane flex og anvendes til varme transfer på bomuld, polyester, acryl og lignende fibre. Chemica Metallic stryge folie er et certificeret Oeko-Tex produkt, hvilket vil sige, at folien er testet for skadelige stoffer og fundet godkendt af internationale uafhængige Oeko-Tex institutter. Bemærk at der ved brug af Chemica Metallic folie er forskellige transfer temperaturer på bomuld, polyester, nylon mv. se vores vejledning i tryk på tekstil

Se eksempel på Metallic-effekt i videoen til højre.

   Se Chemicas produktvideo her:

   Kundeservice Kontaktoplysninger:

   Produktskader under forsendelsen kan være en betydelig omkostning for os og jer, som kunder, hvilket er grunden til vores Chemica Metallic leveres i beskyttende emballage direkte til din adresse. Grundet variationer af pakker fra vores leverandører kan produktets emballage, som kunder modtager afvige fra de billeder, der vises.

   Har du spørgsmål til vores Kundeservice? Du kan altid kontakte os på mail. eller tlf. +45 70 70 22 25. Vi vejleder gerne i, hvordan du kommer igang, samt sammensætter en pakkeløsning efter dit behov. Vi giver gratis support både før, under og efter købet, da det er i vores interesse, at du kommer godt fra start med materialer fra skilteproduktion.dk.