Grundet de store mængder sne, kan der opleves leveringsforsinkelser

Skilteproduktion logo
FAQ Min konto Min profil Opret konto Log ud
Expert II 24 LX Skæreplotter - 70cm

Expert II 24 LX Skæreplotter - 70cm

Ekspert II-serie skæreplottere er udstyret en skærekraft på maksimalt 350 gram og 27,8 ips (705mm/sek) skærehastighed, som ikke kun kan lette færdiggørelsen af forskellige skærejob, men udvide mulighederne for din virksomhed.

Ekstra

Varenummer: Expert24-LX

Lager: 0 stk.

Leveringstid: Op til 3 måneder

7.995,-

9.994,- inkl. moms
Lav fragt
1-3 hverdages levering
100% sikker betaling
via krypteret forbindelse
100% tilfredshedsgaranti
14 dages fortrydelsesret


OBS! Der er desværre restordre på denne model plotter - grundet logistikproblemer forventes de desværre ikke modtaget før starten af 2022.  

 

Med avancerede funktioner, høj nøjagtighed og solid pålidelighed leverer eksplorationsserier fra Expert II-serien mere end din forventning.
Højdepunkter:

Op til 350 gram skærekraft

For at tilfredsstille en bred vifte af applikationer, er GCC Expert II-seriens skæreplottere blevet opgraderet med hensyn til deres skæreevne, der giver brugerne mulighed for at beherske enhver udfordring.
Op til 705 mm/s skærehastighed *

Arbejdstid påvirker dit budget og hvert minut tæller; derfor er den maksimale skærehastighed forøget for at forbedre effektiviteten, mens kvaliteten er sikret.

* En Expert II 24 LX kan skære op til 705 mm/s (27,8 ips) i 45 graders retning.Garanteret 3 meters sporing

GCC Expert II serie skæreplottere er bygget med de bedste komponenter. Disse modeller leveres med stabile tromler, der kan garantere 3 meters sporing for at sikre et slutresultat af høj kvalitet, samtidig med der spares på materialer og omkostninger.Forbedret AAS II konturskæringssystem (kun Expert II LX modeller)

GCC Expert II LX-modellerne har et standard Automatisk Aligning System (AAS II) for at sikre præcis konturskæring ved at registrere registreringsmærkerne på digitalt producerede billeder.Sure Cuts A Lot software strømliner arbejdsgangen

Sure Cuts A Lot inkluderes med ekspert II LX-serie skæreplottere. Sure Cuts A Lot understøtter det mest anvendte design software, hvilket kan optimere anvendeligheden af forskellige skæreopgaver med en strømlinet arbejdsproces.

Der medfølger engelsk manual.

Ved køb af Expert II 24 LX plotter kan Sure Cuts A Lot opgraderes til Sure Cuts A Lot Pro for kun 2000DKK.
 
 

 

Relaterede Produkter