Akryl plader til laserskæring og -gravering

Fremstil skilte, awards, nøglesnore og emballage med akrylplader til lasergravering - den ideelle og alsidige løsning til din virksomhed. Vores akrylplader er kendt for deres holdbarhed og er velegnede til både indendørs og udendørs anvendelse. Med deres evne til at blive skåret eller graveret med en laser, kan de skabe præcise og detaljerede designs, der er tilpasset dine specifikke behov.

Vi tilbyder akrylplader i forskellige størrelser, farver og tykkelser, så du kan imødekomme enhver stil eller smag. Vores akrylplader er perfekte til at fremstille en bred vifte af produkter og projekter, herunder skilte, awards, nøglesnore, emballage og meget mere.

Når du vælger vores akrylplader til lasergravering, får du et produkt af høj kvalitet, der vil holde i mange år. Vores akryl er resistent overfor sollys, vejr og almindeligt slitage, hvilket betyder, at dine produkter vil forblive flotte og uskadede i lang tid.

Vores akrylplader er også miljøvenlige og genanvendelige. Når de er blevet brugt og kasseret, kan de nemt genanvendes, hvilket gør dem til en bæredygtig og ansvarlig løsning.
    Akryl PMMA Støbt - 3mm -  300x200mm
    fra 250,-
    313,- inkl. moms