Tekstilfolie

Vi tilbyde et omfattende udvalg af kvalitetsfolier, der ikke kun er innovative og funktionelle, men også certificeret efter Oeko-Tex Standard 100.

Chemicas tekstilfolier er fremstillet med omtanke for både mennesker og miljø. Ved at vælge Chemicas folier kan du være sikker på, at de er blevet testet og godkendt af Oeko-Tex, en internationalt anerkendt certificering, der fokuserer på tekstilprodukters sikkerhed og bæredygtighed.

Oeko-Tex Standard 100 er et kvalitetsstempel 

Oeko-Tex Standard 100-certificeringen er et kvalitetsstempel, der garanterer, at Chemicas tekstilfolier er fri for skadelige stoffer og kemikalier. Dette betyder, at de er sikre at bruge i kontakt med huden og egner sig til et bredt spektrum af applikationer, herunder beklædning, sengetøj, medicinsk udstyr og meget mere.

Chemicas tekstilfolier er sikre at bruge

Ved at vælge Chemicas tekstilfolier, der er certificeret efter Oeko-Tex Standard 100, kan du have fuld tillid til produktets kvalitet og bæredygtighed. Dette giver dig mulighed for at skabe produkter af høj kvalitet og samtidig værne om både dine kunder og miljøet.

Chemicas tekstilfolier: Godkendt til kontakt med huden

I vores webshop finder du et bredt udvalg af Chemicas tekstilfolier, der opfylder forskellige behov og præferencer. Uanset om du har brug for vandtæthed, åndbarhed, brandsikkerhed eller antibakterielle egenskaber, kan vi tilbyde dig de rette folier til dine projekter. 

Hos Skilteproduktion.dk finder du lige den tekstilfolie, der passer til dit unikke tryk.
 
 
 

Tekstiltransferfolie: Hvad er det? 

Tekstiltransferfolie bruges til tryk på tekstil-stof med en stryge-transferfolie. Vores Chemica tekstiltransferfolie, kaldes også en stryge-transferfolie som "stryges på" med strygejern eller varmepresser.

Sådan bruger du tekstiltransferfolie 

Vi anbefaler at anvende varmepresser til montering af tekstiltransferfolie for bedre at håndtere tid og temperatur, så du får et perfekt resultat, hver gang du trykker tekstilfolie. Vi leverer forskellige typer tekstilfolier til tryk på tøj. Chemica tekstiltransferfolie er til udskæring med skæreplotter, og inkjet transferpapir er til at printe på med almindelig inkjet blæk printer for derefter at lægge tryk på tekstil. 

Forskellige typer tekstilfolier 

Til transferfolier anbefaler vi at bruge teflonpuder som trykunderlag, da teflonpuder giver et tryk nedefra, som sikrer, at transferfolien altid kommer dybt ned i stoffet.

Teflonpuder: Hvordan bruger du dem?

Alle tekstilfolier er økotex godkendt. Vi giver support på alle tekstilfolier, så du altid er sikret en tryg handel uanset, hvilken tekstilfolie du køber hos os.

Fordele ved at købe tekstilfolier hos skilteproduktion.dk

Har du spørgsmål til vores Kundeservice? Du kan altid kontakte os på mail. eller tlf. +45 70 70 22 25. Vi vejleder gerne i, hvordan du kommer igang, samt sammensætter en pakkeløsning efter dit behov. Vi giver gratis support både før, under og efter købet, da det er i vores interesse, at du kommer godt fra start med materialer fra skilteproduktion.dk.