Tekstilfolie

Skilteproduktion.dk fører en bred vifte af tekstilfolier fra det anerkendte mærke Chemica. Chemica tekstilfolier er certificerede Oeko-Tex produkter, hvilket fortæller, at folierne er testet for skadelige stoffer og fundet godkendt af internationale uafhængige Oeko-Tex institutter.
Hos Skilteproduktion.dk finder du lige den tekstilfolie, der passer til dit unikke tryk.
Tekstiltransferfolie bruges til tryk på tekstil-stof  med en stryge-transferfolie. Vores Chemica tekstiltransferfolie, kaldes også en stryge-transferfolie som "stryges på" med strygejern eller varmepresser.

 

Vi anbefaler at anvende varmepresser til montering af tekstiltransferfolie for bedre at håndtere tid og temperatur, så du får et perfekt resultat, hver gang du trykker tekstilfolie. Vi leverer forskellige typer tekstilfolier til tryk på tøj. Chemica tekstiltransferfolie er til udskæring med skæreplotter, og inkjet transferpapir er til at printe på med almindelig inkjet blæk printer for derefter at lægge tryk på tekstil. 

Til transferfolier anbefaler vi at bruge teflonpuder som trykunderlag, da teflonpuder giver et tryk nedefra, som sikrer, at transferfolien altid kommer dybt ned i stoffet.

Alle tekstilfolier er økotex godkendt. Vi giver support på alle tekstilfolier, så du altid er sikret en tryg handel uanset, hvilken tekstilfolie du køber hos os.

Har du spørgsmål til vores Kundeservice? Du kan altid kontakte os på mail. eller tlf. +45 70 70 22 25. Vi vejleder gerne i, hvordan du kommer igang, samt sammensætter en pakkeløsning efter dit behov. Vi giver gratis support både før, under og efter købet, da det er i vores interesse, at du kommer godt fra start med materialer fra skilteproduktion.dk.