Skæremaskiner

  A4 Skæremaskine
  2.795,-
  3.494,- inkl. moms

   Skæremaskiner - Effektiv skæring af store formater

   Til effektiv skæring af store formater kan du vælge mellem rulleskæremaskiner til skæring af enkelt ark og arkskæremaskiner til skæring af flere ark ad gangen. Derudover findes der en lang række simplere metoder med håndværktøj.

   Skæremaskinen er uundværlig, når driften skal køre så optimalt som muligt. Når resultatet med at tilpasse og skære til skal være professionelt og udtrykket flot, skal der anvendes skæremaskine. Hos Skilteproduktion finder du et stort udvalg indenfor skæremaskiner.

   Hvilken funktion skal skæremaskinen dække?

   Som med alle andre maskiner er det altid vigtigt at gøre sig overvejelse om, hvilke funktioner skæremaskinen skal dække på nuværende tidspunkt, men også i fremtiden.

   Det er godt at anskaffe sig én, der er multifunktionel og som kan håndtere forskellige formater; A4, A5 og A6 – eller helt andre formater, der skal passe til din opgave. Det er vigtigt at sætte sig godt ind i, hvor mange ark maskinen gerne skal kunne skære ad gangen og hvilken type folie. Det handler netop om skæremaskinens kapacitet, klinge (eller rulleskæret) og faktuelle tryk.

   Hos Skilteproduktion forhandler vi mange modeller, der alle har forskellige ydelser. Ting, der skal overvejes, er: Hvilken grad af kapacitet skal til? Der skal være en god præcision og så skal sikkerheden naturligvis være maksimal. Det er også komfortabelt og lettere at passe skæremaskinen ind i kontor- eller hjemmemiljøet, hvis maskinen er slimline og hverken fylder eller vejer for meget. Skærehjulet kan være gemt helt væk bag en beskyttende kappe. Ligesom det er en fordel, at der er gummidutter, der sikrer, at maskinen står fast og ikke vælter ned af bordet midt i processen.

   Mange muligheder med de gode brands indenfor skæremaskiner

   Nogle skæremaskiner er rulleskæremaskiner. Nogle er kun beregnet til papir, mens andre med lethed kan skære i bløde materialer, som folie, reprofilm eller skind. Der er skæremaskiner, som har dekorationsfunktioner – så de kan skære; bølgefaconer, foldekant eller en fin perforering. Kun fantasien sætter grænser for, hvordan disse finurlige detaljer kan være med til at skabe fine og kreative produkter. Skæremaskinen fås, så den er virkelig fleksibel. Vinklen for, hvordan der skæres, kan justeres og på mange modeller, er det muligt at anlægge et skær på 90 grader. Automatisk presselineal sørger for, at den linje, der gerne skal skæres efter, bliver fastholdt, så elementet der skæres i ikke skrider ud, glider eller forrykker sig.

   Som en stor hjælp er der lineal-funktion med millimeter- og centimeterangivelse på de fleste skæremaskiner. Det hjælper med at udføre opgaven, der skal løses så præcist, som det er muligt og det er nødvendigt, når der skal tænkes i vinkler og lige linjer.
   Har du spørgsmål til vores skæremaskiner, er du velkommen til at kontakte os på tlf. eller mail, så vejleder vi dig gerne.