Standardfolie

Vi tilbyder et bredt udvalg af folier til skilteproduktion fra det velkendte Oracal.

Vores produkt sortiment af standard folie henvender sig til både den store produktion eller hobbybrugeren. Derfor er det altid muligt for dig at finde en rulle standard folie, der passer til dine behov. Om det er produktion af skilte, at lave wallstickers, dekorere en butiksfacade eller indhylle en bil. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

På en computerskærm kommer farven på skilte folie ikke altid til sin ret. Dette bevirker, at vi altid anbefaler, at du bestiller et farve katalog for at få den helt rigtige farve til dit projekt.

Standardfolier fra Oracal er de mest gængse folier, som anvendes i skiltebrancen. Standard skiltefolie er af en høj kvalitet til en god pris. Vi garanterer for holdbarheden på alle vores standard folie typer, så du kan anvende vores produkter med tryghed.

Vi forhandler kun anerkendte mærker, som sikrer en ensartet kvalitet mht. overflade, tykkelse, farve nuance, holdbarhed og klæbeevne. 

Vores skiltefolier kan anvendes udvendig og invendig på de fleste overflader f.eks. bil, båd, motorcykel, facader, glas, vinduer, etc.

Vi giver support på alle folietyper, så du altid er sikret en tryg handel uanset, hvilken skiltefolie du køber hos os.

Har du spørgsmål til vores Kundeservice? Du kan altid kontakte os på mail. eller tlf. +45 70 70 22 25. Vi vejleder gerne i, hvordan du kommer igang, samt sammensætter en pakkeløsning efter dit behov. Vi giver gratis support både før, under og efter købet, da det er i vores interesse, at du kommer godt fra start med materialer fra skilteproduktion.dk.