Kontakt os i dag og få oprettet din erhvervsprofil for fuld adgang til vores Makerspace-FabLab-univers.
Makerspace - FabLab

Makerspace - Maskiner og udstyr til kreative miljøer

Opdag teknologiens verden gennem makespacemiljøer! Makespaceundervisning giver børn og unge en unik mulighed for at udvikle vigtige færdigheder og kompetencer i en teknologidrevet tidsalder. Med fokus på kreativitet, samarbejde og problemløsning kan  undervisningsprogrammer give dem en solid teknologiforståelse og ruste dem til fremtidens udfordringer. Fra hands-on erfaring med 3D-printere, lasergravering og arbejde med værktøjer, vil børnene få praktisk erfaring og udvikle deres tekniske viden. Udover de tekniske færdigheder vil de også styrke deres samarbejds- og teamwork-evner gennem projekter, der opmuntrer til kreativ tænkning og innovation.

Vores makespace pakkeløsninger er designet til at inspirere iværksætterånd og entreprenørskab ved at opmuntre deltagere til at forfølge deres ideer og omsætte dem til handling. Giv jeres deltagere en unik mulighed for at udforske teknologiens spændende verden og forberede sig på en fremtid, hvor teknologi spiller en afgørende rolle. 

Vores udvalg af populært udstyr til Makerspace-miljøer inkluderer blandt andet:

 • Skæreplotter – præcisionsudskæring af skilte- og tekstilfolier
 • Varmepresser – overførsel af tekstilfolie til dit emne eks. t-shirt, muleposer, kopper og flasker
 • Lasercutter – til udskæring eller gravering i forskellig emner
 • 3D Printer – print af emner i plast
 • Genbrugt computer - med præinstalleret skæresoftware

Vores foliepakker og tilbehør kan hjælpe dig med at give dine projekter et personligt og unikt udtryk. Uanset om I er interesseret i lave skiltebroderigravering og lave tekstiltryk, har vi det perfekte udstyr til jer.


Køb individuelt eller vælg en af vores pakkeløsninger, som er designet til at give dig alt det udstyr, du har brug for til en konkurrencedygtig pris. Så hvorfor vente? Der er eksempler på pakker på denne side. men hvis i har helt særlige ønsker så kan vi naturligvis sammensætte en pakke specielt til jeres behov.

Makerspace pakkeløsninger


   Foliepakker mm.


     Hvad er et Makerspace – FabLab?

     Makerspace - FabLab bliver en større og større del af hverdagen på mange uddannelsesinstitutioner, og vi ser en stigende efterspørgsel på udstyr til dette kreative miljø. Hos skilteproduktion.dk leverer vi totalløsninger der dækker jeres behov; vi leverer både pakkeløsninger der er sammensat på forhånd, samt individuelt tilpassede løsninger i samarbejde med dig. Har du blot brug for enkelte produkter, som f.eks. skilte- og tekstilfolie eller andre delkomponenter til produktionen, har vi naturligvis også et bredt udvalg af disse.

     Det er let at komme godt i gang!

     Kig forbi fanen Kom godt i gang - her har vi samlet en hel masse nyttig viden, så I bliver klædt godt på til at lave flotte skilte og sjove tekstiltryk! På siden finder du også en kort beskrivelse af de to hyppigste produktioner med vores maskiner, samt step-by-step videoer af arbejdsprocessen for både skilteproduktion og tekstiltryk. 

     Har du spørgsmål til vores produkter eller ønsker at vi arrangerer en demonstration af en specifik maskine? Så er I altid mere end velkommen til at kontakte os på mail til salg@skilteproduktion.dk eller tlf. +45 70 70 22 25. Vi vejleder gerne i, hvordan I kommer i gang og sammensætter en skræddersyet pakkeløsning alt efter jeres behov.

     Vi yder naturligvis gratis support både før og efter købet, da det er i vores interesse, at I kommer godt fra start med den helt rigtige makerspace-pakkeløsning fra skilteproduktion.dk.

      

     Hvis du vil vide mere om Makespace og Fab lab, er her et par links med information om emnet:
     https://en.wikipedia.org/wiki/Fab_lab

     https://cfu.phabsalon.dk/paa-tvaers-af-fag/makerspace/hvad-er-et-makerspace