Kontakt os i dag og få oprettet din erhvervsprofil for fuld adgang til vores Makerspace-FabLab-univers.
Makerspace - FabLab
Makerspace - FabLab bliver en større og større del af hverdage på mange uddannelsesinstitutioner, og vi ser en stigende efterspørgsel på udstyr til dette kreative miljø.

Vi har udstyr, folier og tilbehør til at lave skilte og tekstiltryk.
Der er eksempler på pakker på denne side, men hvis i har særlige ønsker så kan vi naturligvis sammensætte en pakke specielt til jeres behov.

På siden Kom godt i gang finder I samtidig både tekst- og videoguides, så vi sikrer at I kommer godt fra start med brug af skæreplotter og varmepresser i jeres Makerspace - FabLab-setup.

Makerspace pakkeløsninger


   Foliepakker mm.

    Startpakke med 10 farver folie 30cm
    1.545,-
    1.931,- inkl. moms

     Hvad er et Makerspace – FabLab?

     Et Makerspace - FabLab kan beskrives som et innovativt og kreativt værksted, hvor organisationer og selvstændige kan eksperimentere med, og udvikle prototyper eller færdige komponenter til et givent produkt. En stor del af idéen med et Makerspace-FabLab, er tanken om ”fri leg” og innovation, samt læring. Dette gøres ved hjælp af eksempelvis CAD (Computer-aided design) og andre teknologiske processer. Gode eksempler på den teknologi der bruges i disse kreative værksteder, er 3D-printere og diverse former for skæreplottere. På mange måder kan man betegne disse miljøer som kreative fællesskaber, hvor kun fantasien sætter grænser. For eksempler på projekter der skabes i Makerspace - FabLab-miljøer, samt inspiration og oversigt over Makerspace - FabLabs i Danmark, kan du besøge Fablabs.io.

     Makerspace - FabLab bliver en større og større del af hverdagen på mange uddannelsesinstitutioner, og vi ser en stigende efterspørgsel på udstyr til dette kreative miljø. Hos skilteproduktion.dk leverer vi totalløsninger der dækker jeres behov; vi leverer både pakkeløsninger der er sammensat på forhånd, samt individuelt tilpassede løsninger i samarbejde med dig. Har du blot brug for enkelte produkter, som f.eks. skilte- og tekstilfolie eller andre delkomponenter til produktionen, har vi naturligvis også et bredt udvalg af disse.

     Vores udvalg af populært udstyr til Makerspace-miljøer inkluderer blandt andet:

     ·     Skæreplotter – præcisionsudskæring af skilte- og tekstilfolier

     ·     Varmepresser – overførsel af tekstilfolie til dit emne eks. t-shirt eller mulepose

     ·     Genbrugt computer - med præinstalleret skæresoftware

     Det er let at komme godt i gang!

     Kig forbi fanen Kom godt i gang - her har vi samlet en hel masse nyttig viden, så I bliver klædt godt på til at lave flotte skilte og sjove tekstiltryk! På siden finder du også en kort beskrivelse af de to hyppigste produktioner med vores maskiner, samt step-by-step videoer af arbejdsprocessen for både skilteproduktion og tekstiltryk. 

     Har du spørgsmål til vores produkter eller ønsker at vi arrangerer en demonstration af en specifik maskine? Så er I altid mere end velkommen til at kontakte os på mail til salg@skilteproduktion.dk eller tlf. +45 70 70 22 25. Vi vejleder gerne i, hvordan I kommer i gang og sammensætter en skræddersyet pakkeløsning alt efter jeres behov.

     Vi yder naturligvis gratis support både før og efter købet, da det er i vores interesse, at I kommer godt fra start med den helt rigtige makerspace-pakkeløsning fra skilteproduktion.dk.