Skilteproduktion logo
FAQ Min konto Min profil Opret konto Log ud
Expert II 24 Skæreplotter - 70cm

Expert II 24 Skæreplotter - 70cm

Ekspert II-serie skæreplottere er udstyret en skærekraft på maksimalt 350 gram og 27,8 ips (705mm/sek) skærehastighed, som ikke kun kan lette færdiggørelsen af forskellige skærejob, men udvide mulighederne for din virksomhed.

Varenummer: Expert24

Lager: 30 stk.

Leveringstid: 1-3 hverdage

5.995,-

7.494,- inkl. moms
Lav fragt
1-3 hverdages levering
100% sikker betaling
via krypteret forbindelse
100% tilfredshedsgaranti
14 dages fortrydelsesret


Med avancerede funktioner, høj nøjagtighed og solid pålidelighed leverer eksplorationsserier fra Expert II-serien mere end din forventning.

Højdepunkter:
Op til 350 gram skærekraft
For at tilfredsstille en bred vifte af applikationer, er GCC Expert II-seriens skæreplottere blevet opgraderet med hensyn til deres skæreevne, der giver brugerne mulighed for at beherske enhver udfordring.

Op til 705 mm/s skærehastighed *
Arbejdstid påvirker dit budget og hvert minut tæller; derfor er den maksimale skærehastighed forøget for at forbedre effektiviteten, mens kvaliteten er sikret.
* En Expert II 24 kan skære op til 705 mm/s (27,8 ips) i 45 graders retning.

Garanteret 3 meters sporing
GCC Expert II serie skæreplottere er bygget med de bedste komponenter. Disse modeller leveres med stabile tromler, der kan garantere 3 meters sporing for at sikre et slutresultat af høj kvalitet, samtidig med der spares på materialer og omkostninger.


SignPal Apprentice strømliner arbejdsgangen.
Ved køb at Expert II 24 kan SignPal Apprentice tilkøbes for 995DKK.


SignPal Apprentice er specialudviklet til Expert II-serie skæreplottere. SignPal Apprentice understøtter det mest anvendte design software, hvilket kan optimere anvendeligheden af forskellige skæreopgaver med en strømlinet arbejdsproces.

 
 

 

Relaterede Produkter