Velkommen til Skilteproduktion.dk

Oracal 631

Oracal 631 er en tynd, blød PVC-skiltefolie, der er velegnet til både indendørs og udendørs brug.

Oracal 631 har en mat overflade, hvilket bevirker, at der ikke sker lysrefleksioner. Oracal 631 bruges derfor ofte på ujævne overflader som baggrunds folie samt wallsticker folie(væg dekoreringsfolie). Fortrinsvis i dens egenskab af at være let at fjerne uden mærker. Men også på baggrund af det brede farveudvalg.

Ved anvendelse af Oracal 631 som wallsticker folie skal den monteres på en malet væg med minimum glans 5 maling ellers kan dens semi-permanente klæber ikke fastgøres.

OBS: Foliens semipermanente klæber kan have svag hæftning, når den opsættes på glasvæv.

Da Oracal 631 har denne semi-permanente klæber, foreskriver producenten holdbarheden af Oracal 631 op til 3 år udendørs og en evighed indendørs.

49 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

49 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

Kundeservice Kontaktoplysninger:

Produktskader under forsendelsen kan være en betydelig omkostning for os og jer, som kunder, hvilket er grunden til vores Oracal 631 leveres i beskyttende emballage direkte til din adresse. Grundet variationer af pakker fra vores leverandører, kan produktets emballage, som kunder modtager afvige fra de billeder, der vises.

Har du spørgsmål til vores Kundeservice? Du kan altid kontakte os på mail. eller tlf. +45 70 70 22 25. Vi vejleder gerne i, hvordan du kommer igang, samt sammensætter en pakkeløsning efter dit behov. Vi giver gratis support både før, under og efter købet, da det er i vores interesse, at du kommer godt fra start med materialer fra skilteproduktion.dk.