Velkommen til Skilteproduktion.dk

Oracal 651

Oracal 651 er en prisgunstig all-round folie. Det er en god stabil skiltefolie, der kan anvendes til det meste.

Oracal 651 folie er en blank folie med ternet bagliner, som har en permanent klæber, der hærder ca. 2 uger efter montering. Den er velegnet til plane flader, men kan også bruges ved jævn krumning. Den er let at pille op og slipper let bagpapiret. Oracal 651 er fleksibel og anvendes med fordel til udstillinger, messer mv.

Stor farvevifte og gunstig pris gør denne folie til det ideelle valg til mange skilteopgaver. Oracal 651 er en PVC-folie af god kvalitet med holdbar permanent klæber. Benyttes både indvendig og udvendig. Min. holdbarhed udendørs for sort og hvid er 5 år, hvorefter den kan trække sig lidt sammen. Ved øvrige farver foreskriver producenten en holdbarhed på op til 4 år udendørs. Den holder en evighed indendørs.

60 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

60 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

Kundeservice Kontaktoplysninger:

Produktskader under forsendelsen kan være en betydelig omkostning for os og jer, som kunder, hvilket er grunden til vores Oracal 651 leveres i beskyttende emballage direkte til din adresse. Grundet variationer af pakker fra vores leverandører kan produktets emballage, som kunder modtager afvige fra de billeder, der vises.

Har du spørgsmål til vores Kundeservice? Du kan altid kontakte os på mail. eller tlf. +45 70 70 22 25. Vi vejleder gerne i, hvordan du kommer igang, samt sammensætter en pakkeløsning efter dit behov. Vi giver gratis support både før, under og efter købet, da det er i vores interesse, at du kommer godt fra start med materialer fra skilteproduktion.dk.