Velkommen til Skilteproduktion.dk

Chemica Firstmark

Chemica Firstmark tekstil transfer stryge folie er en elastisk og klæbende transfer folie. Den er lavet af polyurethane flex og anvendes til varme transfer på bomuld samt lignende fibre. Det anbefales, at baglineren afmonteres afkølet efter varme transfer trykket. Firstmark tekstil transfer stryge folie er et certificeret Oeko-Tex produkt, hvilket fortæller, at folien er testet for skadelige stoffer og fundet godkendt af internationale uafhængige Oeko-Tex institutter.

Alternative standard tekstil transfer folier:

Chemica Hotmark
Hotmark er en tynd strækbar folie, som kan anvendes på Polyester, nylon og bomuld samt lignende materialer. Oppilles afkølet.

Chemica Easyweeding
Easyweeding er en strækbar folie, som kan anvendes på Polyester, nylon og bomuld samt lignende materialer. Oppilles både varm & afkølet.

26 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

26 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

Kundeservice Kontaktoplysninger:

Produktskader under forsendelsen kan være en betydelig omkostning for os og jer, som kunder, hvilket er grunden til vores Chemica Firstmark leveres i beskyttende emballage direkte til din adresse. Grundet variationer af pakker fra vores leverandører kan produktets emballage, som kunder modtager afvige fra de billeder, der vises.

Har du spørgsmål til vores Kundeservice? Du kan altid kontakte os på mail. eller tlf. +45 70 70 22 25. Vi vejleder gerne i, hvordan du kommer igang, samt sammensætter en pakkeløsning efter dit behov. Vi giver gratis support både før, under og efter købet, da det er i vores interesse, at du kommer godt fra start med materialer fra skilteproduktion.dk.