Velkommen til Skilteproduktion.dk

Skraber

Leder du efter Skrabere? Skilteproduktion.dk sælger Kvalitets Skrabere fra de førende og største mærker på markedet!

Hos Skilteproduktion.dk,stræber vi efter at give dig den bedste kvalitet, det bedste mærke og den bedste pris, du kan få.

Den bedste måde at undgå lufthuller, helligdage mv., når du monterer folie på skilte, er ved hjælp af en skraber.

Der findes mange modeller af skrabere. Og det er en rigtig god ide at bruge den rette til din opgave. Om det er filtskraberen til bilindpakning, den almindelige blå til standard folie påføring eller en helt anden.

Det bedste resultat opnås med det rette værktøj.

24 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

24 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

Produkt skader under forsendelsen kan være en betydelig omkostning for os og jer, som kunder, hvilket er grunden til vores Skrabere leveres i beskyttende emballage direkte til din adresse. Grundet variationer af pakker fra vores leverandører kan produktets emballage, som kunder modtager afvige fra de billeder, der vises.

Har du spørgsmål til vores Kundeservice? Du kan altid kontakte os på mail. eller tlf. +45 70 70 22 25. Vi vejleder gerne i, hvordan du kommer igang, samt sammensætter en pakkeløsning efter dit behov. Vi giver gratis support både før, under og efter købet, da det er i vores interesse, at du kommer godt fra start med materialer fra skilteproduktion.dk.