Printerblæk

Vores udvalg af blæk til solventprintere, sublimationsblæk og direct-to-film (DTF) blæk er skræddersyet til at opfylde dine specifikke printbehov og levere imponerende resultater.

Blæk til solventprintere: Imponerende farveægthed og holdbarhed 

Solventblækket, vi tilbyder, er designet til at imødekomme selv de mest krævende opgaver. Det har enestående farveægthed, dækkeevne og holdbarhed, hvilket sikrer, at dine udskrifter skiller sig ud og efterlader et varigt indtryk. Uanset om du har brug for at printe bannere, skilte, bilindpakninger eller noget andet, vil vores solventblæk sikre imponerende resultater hver gang.

Sublimationsblæk: Levende farver til tekstiltryk og personlige gaver 

Til tekstiltryk og produktion af personlige gaver tilbyder vi sublimationsblæk, der giver en fremragende farveoverførsel og levende nuancer. Med vores sublimationsblæk kan du skabe unikke designs på t-shirts, krus, musemåtter og mere. Det er formuleret til at levere præcise og holdbare farver, der vil imponere dine kunder og sikre gentagne bestillinger.

Direct-to-film (DTF) blæk: Detaljerede udskrifter direkte på tøj

Hvis du har behov for at trykke direkte på tøj, er vores direct-to-film (DTF) blæk den perfekte løsning. DTF-blækket giver en høj grad af detaljer og en bred farveskala, hvilket resulterer i imponerende udskrifter. Uanset om du trykker på t-shirts, trøjer eller andre beklædningsgenstande, vil vores DTF-blæk sikre, at dine designs skiller sig ud med enestående kvalitet. 

Fordele ved Direct-to-Film (DTF) blæk:

  • Allsidig anvendelse: Mulighed for tryk på næsten alle typer tekstiler såsom polyester, sports- og arbejdstøj, sikkerhedsveste, træningstasker, kasketter og meget mere.
  • Ingen oppilning: Undgå besværet med oppilning, som kan være nødvendig ved brug af andre transferfolier.
  • Holdbare udskrifter: DTF-print er strækbare, ridsefaste og tåler vask op til 60 grader, hvilket sikrer, at trykket bevarer sin kvalitet og udseende over tid.
  • Præ-produktion og opbevaring: DTF-print kan nemt præ-produceres og opbevares til senere brug, hvilket giver fleksibilitet og effektivitet i arbejdsprocessen.
  • Certificeret originalt blæk: Mulighed for at printe med certificeret originalt blæk uden at miste garantien og undgå problemer med printhovederne, hvilket sikrer pålidelig og konsistent udskriftskvalitet.
  • Høj hastighed: DTF-print kan udføres med samme høje hastighed som ved DTG-print, hvilket øger produktiviteten og sparer tid.

Disse fordele gør DTF-blæk til en attraktiv løsning for trykkerier og producenter, der ønsker at opnå holdbare og kvalitetsmæssige udskrifter på forskellige typer tekstiler.

Fokus på kundeservice: Ekspertise og support til dine behov

Vi er stolte af at kunne tilbyde ikke kun det bedste blæk på markedet, men også en fremragende kundeserviceoplevelse. Vores eksperthold er altid klar til at besvare dine spørgsmål og hjælpe dig med at finde det rette blæk til dine behov. Vi ønsker at sikre, at din shoppingoplevelse er problemfri og tilfredsstillende.

Kvalitetsblæk til professionelle resultater

Opnå imponerende farver, fantastisk detaljegrad og professionelle resultater ved at vælge vores kvalitetsblæk til din printer. Besøg vores webshop i dag og find det perfekte blæk, der opfylder dine specifikke krav. Tag dine udskrifter til næste niveau med vores pålidelige og effektive blæk. Bestil nu for at begynde din printrejse med os!