Skilteproduktion logo
FAQ Min konto Min profil Opret konto Log ud
COVID-19: Situationen hos Skilteproduktion.dk

COVID-19: Situationen hos Skilteproduktion.dk

Sundhed og sikkerhed er i disse dage vores topprioritet. Efter gårsdagens pressemøde har vi, ligesom mange andre virksomheder landet over, valgt at tage visse forholdsregler, for at forhindre unødig spredning af Corona-virus. At forhindre spredning er en fælles sag og vi er alle nødsaget til at bidrage til at løse denne alvorlige samfundstrussel.

Hjulene kører stadig

De medarbejdere som besidder en stilling hvor hjemmearbejde er muligt, arbejder fra dags dato hjemmefra – foreløbigt de næste 14 dage. Hos medarbejdere hvor hjemmearbejde ikke er en mulighed, øges afstanden mellem arbejdsstationerne, således risici for spredning via kontakt mindskes. Derudover er alle medarbejdere blevet briefet i god hygiejne på og uden for arbejdspladsen, og opfordres på det kraftigste til at følge instrukserne.

Hvilken betydning har det for dig som kunde?

Ingen – kort fortalt er vi stadig fuldt funktionsdygtige. Du kan altså stadig handle på vores webshop, få lavet reparationer og besøge vores butik i Nørresundby. For at undgå så meget fysisk kontakt som muligt, opfordrer vi dog vore kunder til at vælge levering via fragtmænd i stedet for afhentning i vores butik. Vi betaler 50% af fragtudgiften.
Vi gør alt hvad vi kan, for at opretholde samme professionelle kundeservice som altid, men håber at I vil vise overbærenhed, hvis der alligevel skulle opstå udfordringer.

Vi SKAL alle bakke op om regeringens forholdsregler, således vi sammen kan medvirke til at mindske skaden efter COVID-19 mest muligt.


/Skilteproduktion.dk