Direct-to-film Film og lim

Miljøvenlig Tekstilprint med DTF Teknologi

Opdag en hurtig, nem og miljøvenlig måde at printe farverige designs på tekstiler. Med DTF film og lim fra Skilteproduktion.dk kan du overføre dine designs til både lyse og mørke tekstiler uden besvær.

DTF teknologien åbner op for uendelige designmuligheder, så du kan skabe unikke og professionelle tekstilprints. Se vores udvalg af DTF Film og lim her og start dit projekt i dag.

  Roland Pulver Lim DTF - 1kg
  425,-
  531,- inkl. moms
  Chemica DTF 5900 - Pet Film
  995,-
  1.244,- inkl. moms
  Roland DTF S-F164 - Pet Film
  1.945,-
  2.431,- inkl. moms

   DTF-filmoverførsel: Revolutionerende teknologi til tekstiltryk

   DTF-filmoverførsel tilbyder en avanceret metode til varmeoverførsel af tekstilblæk på forskellige stoffer som bomuld og polyester. Dette system kræver brug af DTF- eller DTG-printere, hvor du først printer på DTF-ark eller -film, efterfulgt af påføring af DTF-pulver før hærdningsprocessen.

   Det anbefales at bruge beskyttelsesmasker og arbejde i et godt ventileret område under brug af DTF-udstyr for at sikre sikkerhed og sundhed.

   Fordele ved DTF-filmoverførsel sammenlignet med traditionel varmeoverførsel

   DTF-filmoverførsel tillader udskrivning af både farvede og hvide lag på mørke tekstiler, hvilket ikke er muligt med traditionel varmeoverførsel. Denne teknologi sikrer højkvalitets, åndbare og glatte prints og giver mere levende farver på alle tekstiler.

   Denne metode er ideel til en bred vifte af stoffer, inklusive bomuld, nylon og polyester, og garanterer succesfuld overførsel med levende farver takket være brugen af højkvalitets DTF-film og pulver.

   Vælg den rigtige DTF-film for optimale resultater

   • Materiale: Vælg en film, der matcher tekstilet, du ønsker at printe på.
   • Tykkelse: Afhængigt af ønsket resultat og tekstiltypen, vælg passende tykkelse.
   • Overflade: Vælg mellem mat eller blank overflade efter behov.

   Tips for at opnå de bedste resultater inkluderer brug af højkvalitets DTF-blæk og pulver, korrekt temperatur og tryk under overførslen, samt regelmæssig test og vedligeholdelse af udstyret.

   Fremtiden for tekstiltryk med DTF-filmoverførsel

   DTF-teknologien forbedrer løbende og tilbyder banebrydende løsninger, der kunne revolutionere tekstiltrykbranchen. Med fordele som hurtigere produktionsproces, lavere omkostninger, miljøvenlighed og større designfleksibilitet, er DTF-filmoverførsel en lovende fremtidig standard for branchen.

   Skilteproduktion.dk: Din partner i DTF-print

   Hos Skilteproduktion.dk finder du et omfattende udvalg af DTF-film og lim. Vores team af eksperter er klar til at assistere dig med at finde den bedste løsning til dine behov. Kontakt os for at få et gratis tilbud og yderligere oplysninger om DTF-print.