Skilteproduktion logo
FAQ Min konto Min profil Opret konto Log ud

Leasing af skiltemaskiner

God nyhed til alle erhvervskunder hos Skilteproduktion!

Vi er glade for at kunne tilbyde jer størst mulig fleksibilitet, og derfor har vi indgået et samarbejde med Grenke Leasing.

Grenke Leasing er en velrenommeret global koncern med over 40 års erfaring inden for at hjælpe vækstorienterede virksomheder med at stabilisere og udvikle deres forretning. Deres ekspertise ligger i at forbedre virksomheders likviditet og hjælpe dem med at anskaffe det nødvendige udstyr gennem leasing. Vi har valgt at samarbejde med Grenke Leasing, da de er dedikerede til at støtte vores kunder i deres vækst og sikre, at I har de nødvendige ressourcer til at drive jeres virksomhed på en effektiv måde.

Dette samarbejde giver jer mulighed for at nyde godt af leasingløsninger, der passer til jeres behov. Ved at vælge Grenke Leasing som vores partner kan vi sikre jer den bedste service og fleksibilitet i forbindelse med finansiering af det udstyr, I har brug for til jeres skilteproduktion. Vi er glade for at kunne tilbyde jer denne mulighed og ser frem til at fortsætte vores gode samarbejde med Grenke Leasing til fordel for vores erhvervskunder.


Hvorfor vælge leasing?

I stedet for at købe jeres udstyr og efterfølgende afskrive på det i hele produktets levetid (typisk ca. fem år), kan perioden forkortes med en leasingaftale. En leasingaftale gør det muligt at opgradere udstyr oftere og giver samtidig mere økonomisk fleksibilitet, da der ikke er kapital bundet i investering. Ved at vælge leasing frem for køb, opnåes der samtidig bedre mulighed for altid at være opdateret med det udstyr der matcher behovet i virksomheden.

Fordelene kort fortalt:

  • Forbedrer jeres likviditet.
  • Pålidelig budgetlægning på basis af de konstante leasingydelser.
  • Brugervenlig online aftaleadministration.
  • Leasing tilbydes fra en købspris på 10.000 kr.

For yderligere information henviser vi til Grenke Leasings hjemmeside: www.grenkeleasing.dk

Kontakt vores Salgsafdeling for at få et tilbud på jeres fremtidige leasingaftale.

Telefon:7070 2225

Leasing priseksempel** 

Bekøb ekskl. moms   Løbetid mdr. Ydelse pr mdr. 
 10.000,00 kr. 15 714,50 kr.

24 450,60 kr.
  36 301,00 kr.
 
 15.000,00 kr. 15 1.071,50 kr.
  24 675,90 kr.

36 451,50 kr.

 

*OBS! Vi gør opmærksom på at det kun er muligt at få en leasingaftale som erhvervskunde med gyldigt CVR-nummer. Kreditvurdering foretages af Grenke.

** Ekskl. opstartsgebyr på 900 kr. ekskl. moms og evt. forsikring gennem Grenke Leasing.

***Der tages forbehold for prisændringer  

Kontakt os vedrørende leasing af udstyr.