CNC- og Laserbearbejdning

Vi giver dig muligheden for at finde præcis den graveringslaser eller CNC-fræser, som bedst dækker dit behov. Hvad enten det er til hobby eller storproduktion, så kan vi levere det, du har brug for. Vi tilbyder graveringsudstyr til billige priser, men går ikke på kompromis med stabilitet, høj ergonomi og høj holdbarhed. Alt vores graveringsudstyr bliver serviceret og testet af erfarne teknikere inden forsendelse.

Graveringslasere er kendt for at lave et flot finish på udstyr der f.eks. skal bruges til firmalogoer og tyverisikring af IT-udstyr uden at skære direkte i selve udstyret.

En CNC-fræser giver dig mulighed for at fræse f.eks. firmalogo, tyverisikring blandt mange andre ting ind i dit IT-udstyr, Derudover er det kun er selve fræserkniven, som sætter grænser for, hvad fræseren kan bruges. Alt fra træudskæring til plastik, metal og aluminium er muligt.

Der er desværre ingen produkter i denne kategori

Graveringslaser:
Med en graveringslaser kan du gravere dine tekster eller mønstre på enheder. Den giver dig en lang række af muligheder. Lasermaskinernes alsidighed og pålidelighed er uforlignelig, når det kommer til at gravere. Brugervenligheden, den store præcision og høje hastighed giver alle, fra hobbybrugeren til iværksætteren, mulighed for at virkeliggøre deres idéer og produkter. Der kan tilpasses gravering til træ, plastik, sten, metal og meget mere.

CNC-fræser:
Hovedtræk ved Redsail CNC-fræser er at den lille og enkle i struktur med et specielt spindeldesignet. Den kan bruges til forskellige materialer, såsom PVC, akryl, træ, PCB og endda bløde metal som aluminium og kobber.
Desuden er alle maskiner udstyret med DSP-håndtag og USB-forbindelse, hvilket vil medføre stor bekvemmelighed ved at læse USB-hukommelse direkte i maskinen. Derudover kan maskinen opnå ydeevne med god opløsning og mindre støj end på modeller med kugleskrue.

Har du spørgsmål til vores Kundeservice? Du kan altid kontakte os på mail. eller tlf. +45 70 70 22 25. Vi vejleder gerne i, hvordan du kommer igang, samt sammensætter en pakkeløsning efter dit behov. Vi giver gratis support både før og efter købet, da det er i vores interesse, at du kommer godt fra start med en skæreplotter fra skilteproduktion.dk.