Specialfolie

Carbon special folie er en flot selvklæbende folie, som kan bruges både indvendig og udvendig. Carbon folien er meget fleksibel og specielt udviklet til bilindpakning, da den er strækbar ved påvirkning af høj temperatur. Holdbarheden på Carbon foliens glans er min. 7 år udvendig og en evighed indendørs. Carbon folien er en tynd 50my folie med permanent klæber. Overfladen kan være forskellig afhængig af den enkelte Carbon folies egenskaber.

Kundeservice Kontaktoplysninger:

Produktskader under forsendelsen kan være en betydelig omkostning for os og jer, som kunder, hvilket er grunden til vores specialfolie leveres i beskyttende emballage direkte til din adresse. Grundet variationer af pakker fra vores leverandører kan produktets emballage, som kunder modtager afvige fra de billeder, der vises.

Har du spørgsmål til vores Kundeservice? Du kan altid kontakte os på mail. eller tlf. +45 70 70 22 25. Vi vejleder gerne i, hvordan du kommer igang, samt sammensætter en pakkeløsning efter dit behov. Vi giver gratis support både før, under og efter købet, da det er i vores interesse, at du kommer godt fra start med materialer fra skilteproduktion.dk.