Chemica Bling-Bling Folie

Skab glitrende designs med Chemica Bling-Bling transferfolie 

Chemica Bling-Bling folie er en klæbende transfer folie med glitter effekt. Den er lavet af polyester/aluminium og anvendes til varme transfer på bomuld, polyester, acryl og lignende fibre. Chemica Bling-Bling folie er et certificeret Oeko-Tex produkt, hvilket vil sige, at folien er testet for skadelige stoffer og fundet godkendt af internationale uafhængige Oeko-Tex institutter. Bemærk at der ved brug af Chemica Bling-Bling folie er forskellige transfer temperaturer på bomuld, polyester, nylon mv. se vores vejledning i tryk på tekstil

 Se eksempel på Bling-Bling effekt i videoen til højre.

   Se Chemicas produktvideo her:

   Kundeservice Kontaktoplysninger:

   Produkt skader under forsendelsen kan være en betydelig omkostning for os og jer, som kunder, hvilket er grunden til vores Chemica Bling-Bling leveres i beskyttende emballage direkte til din adresse. Grundet variationer af pakker fra vores leverandører kan produktets emballage, som kunder modtager afvige fra de billeder, der vises.

   Har du spørgsmål til vores Kundeservice? Du kan altid kontakte os på mail. eller tlf. +45 70 70 22 25. Vi vejleder gerne i, hvordan du kommer igang, samt sammensætter en pakkeløsning efter dit behov. Vi giver gratis support både før, under og efter købet, da det er i vores interesse, at du kommer godt fra start med materialer fra skilteproduktion.dk.