Sublimationsblæk

Her finder du sublimationsblæk til din Sawgrass printer fra Skilteproduktion.
  True Pix - 100 stk - A4
  375,-
  469,- inkl. moms
  True Pix - 100 stk - A3
  595,-
  744,- inkl. moms

   Printertoner til sublimationsprinter 

   Sublimationsblæk er en type blæk, der bruges til at trykke på en lang række forskellige materialer, herunder tekstiler, keramik, metal og glas. Blækket er baseret på en væske, der når det opvarmes, fordamper og omdannes til en gas. Denne gas trænger ind i det underliggende materiale og binder sig til dets fibre. Det resulterer i et holdbart og smukt tryk, der ikke kan vaskes eller skrælles af.

   Sublimationsblæk er et populært valg for både professionelle og hobbytrykkere. Det er nemt at bruge og giver et højt kvalitetsresultat. Der findes et stort udvalg af sublimationsblæk på markedet, så du kan finde det perfekte blæk til dine behov.

   Hvis du leder efter et blæk, der er holdbart, smukt og nemt at bruge, så er sublimationsblæk det perfekte valg for dig.

   Her er nogle af fordelene ved sublimationsblæk:

   • Holdbart: Sublimationsblæk er meget holdbart og kan modstå slid og ridser.
   • Smukt: Sublimationsblæk giver et højt kvalitetsresultat med skarpe farver og klare detaljer.
   • Nemt at bruge: Sublimationsblæk er nemt at bruge og kan håndteres af både erfarne og uerfarne trykkere.
   • Bred vifte af materialer: Sublimationsblæk kan bruges til at trykke på en lang række forskellige materialer, herunder tekstiler, keramik, metal og glas.

   Hvis du leder efter et blæk, der kan give dig et professionelt resultat, så er sublimationsblæk det perfekte valg for dig.

    

   Udforsk udvalget af sublimeringsprintere

   Professionelle sublimeringsprintere til livlige udskrifter på tekstiler, keramik og mere. Tag et kig på vores udvalg og løft udskriftskvaliteten i dag! Opnå overlegne udskrifter med vores avancerede sublimeringsprintere. Udforsk udvalget og tag dine kreative projekter til næste niveau.