eSUN Filament

eSUN PLA+ Filament er anerkendt for sin høje kvalitet og præcision i 3D-printning. Dette filament byder på en række enestående fordele og alsidige anvendelsesmuligheder, hvilket gør det til et ideelt valg for både nybegyndere og erfarne printere.

eSUN PLA+ er et miljøvenligt materiale, der er nemt at printe med og fås i mange farver. Det er biologisk nedbrydeligt og mindre skadeligt for miljøet end andre plastmaterialer. Med eSUN's PLA+ Filament får du enkel håndtering og høj kvalitetsprint, hvilket sikrer, at dine projekter bliver præcis så gode som forventet.


eSUN PLA+ Filament

   eSUN PLA Silk Filament

     eSUN PLA+ Filament er en forbedret version af traditionel PLA, designet til en bred vifte af 3D-udskrivningsapplikationer. Fremstillet af plantebaserede ressourcer, kombinerer dette PLA filament miljøvenlighed med fremragende udskrivningsevne. Her er de vigtigste funktioner og specifikationer for eSUN PLA+ filament:

     Nøglefunktioner:

     • Forbedret Slagfasthed: eSUN PLA+ filament har forbedret slagfasthed sammenlignet med standard PLA, hvilket gør det mindre tilbøjeligt til at knække og mere egnet til funktionelle dele.
     • Høj Udskrivningspræcision: Dette PLA filament sikrer høj dimensionsnøjagtighed med en tolerance på ±0,03 mm, hvilket giver stabile og præcise udskrifter.
     • Glat Overfladefinish: Udskrifter med eSUN PLA+ filament har en glat overflade med minimal krumning og lav krympning, hvilket sikrer resultater af høj kvalitet.
     • Brugervenlig: eSUN PLA+ filament er let at udskrive med og afgiver ikke irriterende lugte, hvilket gør det ideelt for både begyndere og professionelle.
     • Miljøvenlig: eSUN PLA+ filament er bionedbrydeligt og FDA-godkendt, sikkert til brug i forskellige applikationer, herunder fødevarerelaterede genstande.

     Specifikationer:

     • Diameter: 1,75 mm
     • Vægt: 1 kg pr. spole
     • Dimensionsnøjagtighed: ±0,03 mm
     • Printtemperatur: 200-220°C
     • Sengtemperatur: 0-60°C
     • Længde: Cirka 340-350 meter pr. spole

     Anvendelser:

     eSUN PLA+ filament er alsidigt og kan bruges til:

     • Funktionelle Dele: Egnet til at skabe holdbare og funktionelle dele til maskiner og elektronik.
     • Prototyper: Ideel til bilprototyper og tilbehør på grund af dens præcision og styrke.
     • Dekorative Genstande: Perfekt til detaljerede dekorative genstande, cosplay rekvisitter og boligindretning.
     • Personlige Gaver: Fantastisk til at skabe skræddersyede vaser, billedrammer og andre personlige gaver.

     For den bedste 3D-udskrivningserfaring, vælg eSUN PLA+ filament – dit foretrukne valg inden for PLA filament.

     PLA-filamentet fra eSUN – Det miljøvenlige valg til dine 3D-printbehov

     PLA-filamentet fra eSUN er blevet en favorit inden for 3D-printning på grund af sine mange fordele og brede anvendelsesmuligheder. Lad os udforske, hvorfor eSUN PLA+ er det ideelle valg for biblioteker, firmaer, skoler og uddannelsessteder, og hvordan det kan berige dine 3D-printprojekter:

     Miljøvenligt valg
     eSUN PLA+ filamentet er fremstillet af biologisk nedbrydelige materialer, såsom majsstivelse eller sukkerrør, hvilket gør det til et miljøvenligt alternativ til petrokemiske baserede filamenter. Ved at vælge eSUN PLA+ hjælper du med at reducere dit økologiske fodaftryk og fremme bæredygtighed. Det er et ideelt valg for biblioteker og uddannelsesinstitutioner, der ønsker at fremme miljøbevidsthed og ansvarlig praksis.

     Nemt at printe med
     eSUN PLA+ er kendt for sin brugervenlighed og lethed ved printning. Det kræver lavere printtemperaturer sammenlignet med visse andre filamenttyper, hvilket gør det kompatibelt med en bred vifte af 3D-printere. Virksomheder og skoler vil nyde godt af PLA+'s enkelhed fra eSUN, da det betyder, at både erfarne brugere og begyndere kan opnå pålidelige og præcise printresultater. Det er ideelt til skolemiljøer, hvor eleverne skal lære 3D-printning fra bunden.

     Minimal krympning og deformation
     eSUN PLA+ filamentet har tendens til at have mindre krympning og deformation under printprocessen sammenlignet med visse andre materialer som ABS. Dette giver mere præcise og pålidelige resultater. Virksomheder, der bruger 3D-print til produktudvikling, vil værdsætte eSUN's PLA+ evne til at opnå nøjagtige prototyper og konceptmodeller. Skoler og uddannelsessteder vil finde værdi i at undervise eleverne i 3D-printning uden at bekymre sig for unøjagtige eller mislykkede prints.

     Bredt farveudvalg og visuel appel
     eSUN PLA+ filamentet fås i en bred vifte af farver, hvilket giver dig mulighed for at skabe livlige og farverige prints. Kunst- og designklasser vil drage fordel af eSUN PLA+'s farvevariationer, da det giver eleverne mulighed for at udtrykke deres kreativitet og skabe visuelt imponerende kunstværker og dekorative genstande. Biblioteker kan tilbyde et bredt udvalg af farver til forskellige projekter og brugerinddragelse.

     Oplev fordelene ved eSUN PLA+ filamentet i dine 3D-printprojekter, uanset om du er en virksomhed, et bibliotek eller en uddannelsesinstitution. Udforsk vores omfattende udvalg og begynd at skabe fantastiske print i dag.

     Foruden de nævnte fordele, byder eSUN PLA+ på yderligere egenskaber, der gør det til et endnu mere attraktivt valg for 3D-printentusiaster. Denne type filament er ikke kun ideel til en lang række applikationer, men også for dem, der ønsker at udnytte mere avancerede teknikker og detaljer i deres design.

     Den enestående formstabilitet og det lavere krav til varme gør eSUN PLA+ ideelt for omfattende printjobs, hvor præcision er nødvendig. Denne egenskab er især vigtig i den prototypiske fase af produktudvikling, hvor hver eneste detalje tæller. Desuden bidrager PLA+'s lugtfrie printproces til en mere behagelig brugeroplevelse, særligt i lukkede rum såsom klasseværelser og små arbejdsområder.

     eSUN's engagement i bæredygtighed reflekteres også i deres produktionsprocesser. Virksomheden fokuserer på at minimere affald og fremme genbrug af materialer, hvilket ikke kun gavner miljøet, men også opmuntrer brugerne til at tænke i mere bæredygtige baner, når de vælger materialer til deres projekter. Dette gør eSUN til et foretrukket valg for dem, der værdsætter økologisk ansvarlighed sammen med teknisk performance.

     Endelig er eSUN's PLA+ filament anerkendt for sin ekstraordinære kvalitet og ensartethed, som sikrer jævn fodring gennem printeren og reducerer risikoen for fejl under print. Det er derfor ideelt for både hobbyister og professionelle designere, der kræver den højeste grad af pålidelighed og kvalitet i deres printmaterialer.

     Med et så bredt spektrum af farver, pålidelig kvalitet, og miljøvenlige egenskaber er eSUN PLA+ filamentet den perfekte løsning for alle, fra kreative sjæle i uddannelsesinstitutioner til ingeniører i teknikintensive industrier. Opdag hvordan eSUN kan transformere dine 3D-print og bidrage til dine kreative eller professionelle projekter.