Skilteproduktion logo
FAQ Min konto Min profil Opret konto Log ud
Expert II 52 LX Skæreplotter - 130cm

Expert II 52 LX Skæreplotter - 130cm

Ekspert II-serie skæreplottere er udstyret en skærekraft på maksimalt 350 gram og 25 ips (635mm/sek) skærehastighed, som ikke kun kan lette færdiggørelsen af forskellige skærejob, men udvide mulighederne for din virksomhed.

Varenummer: Expert52-LX

Lager: 3 stk.

Leveringstid: 1-3 hverdage

15.995,-

19.994,- inkl. moms
Lav fragt
1-3 hverdages levering
100% sikker betaling
via krypteret forbindelse
100% tilfredshedsgaranti
14 dages fortrydelsesret


Med avancerede funktioner, høj nøjagtighed og solid pålidelighed leverer eksplorationsserier fra Expert II-serien mere end din forventning.Højdepunkter:

Op til 350 gram skærekraft

For at tilfredsstille en bred vifte af applikationer, er GCC Expert II-seriens skæreplottere blevet opgraderet med hensyn til deres skæreevne, der giver brugerne mulighed for at beherske enhver udfordring.
Op til 635 mm/s skærehastighed *

Arbejdstid påvirker dit budget og hvert minut tæller; derfor er den maksimale skærehastighed forøget for at forbedre effektiviteten, mens kvaliteten er sikret.

* En Expert II 52 LX kan skære op til 635 mm/s (25 ips) i 45 graders retning.Garanteret 3 meters sporing

GCC Expert II serie skæreplottere er bygget med de bedste komponenter. Disse modeller leveres med stabile tromler, der kan garantere 3 meters sporing for at sikre et slutresultat af høj kvalitet, samtidig med der spares på materialer og omkostninger.Forbedret AAS II konturskæringssystem (kun Expert II LX modeller)

GCC Expert II LX-modellerne har et standard Automatisk Aligning System (AAS II) for at sikre præcis konturskæring ved at registrere registreringsmærkerne på digitalt producerede billederUdstyret med SureCutsALot som strømliner arbejdsgangen

SureCutsALot inkluderes i ekspert II-serie skæreplottere. SureCutsALot understøtter det mest anvendte design software, hvilket kan optimere anvendeligheden af forskellige skæreopgaver med en strømlinet arbejdsproces.

Der medfølger engelsk manual.

Stativ medfølger 
 

 

Relaterede Produkter