Grundet de store mængder sne, kan der opleves leveringsforsinkelser

Skilteproduktion logo
FAQ Min konto Min profil Opret konto Log ud
Expert II 52 LX Skæreplotter - 130cm

Expert II 52 LX Skæreplotter - 130cm

Ekspert II-serie skæreplottere er udstyret en skærekraft på maksimalt 350 gram og 25 ips (635mm/sek) skærehastighed, som ikke kun kan lette færdiggørelsen af forskellige skærejob, men udvide mulighederne for din virksomhed.

Varenummer: Expert52-LX

Lager: 2 stk.

Leveringstid: 1-3 hverdage

15.995,-

19.994,- inkl. moms
Lav fragt
1-3 hverdages levering
100% sikker betaling
via krypteret forbindelse
100% tilfredshedsgaranti
14 dages fortrydelsesret


Med avancerede funktioner, høj nøjagtighed og solid pålidelighed leverer eksplorationsserier fra Expert II-serien mere end din forventning.Højdepunkter:

Op til 350 gram skærekraft

For at tilfredsstille en bred vifte af applikationer, er GCC Expert II-seriens skæreplottere blevet opgraderet med hensyn til deres skæreevne, der giver brugerne mulighed for at beherske enhver udfordring.
Op til 635 mm/s skærehastighed *

Arbejdstid påvirker dit budget og hvert minut tæller; derfor er den maksimale skærehastighed forøget for at forbedre effektiviteten, mens kvaliteten er sikret.

* En Expert II 52 LX kan skære op til 635 mm/s (25 ips) i 45 graders retning.Garanteret 3 meters sporing

GCC Expert II serie skæreplottere er bygget med de bedste komponenter. Disse modeller leveres med stabile tromler, der kan garantere 3 meters sporing for at sikre et slutresultat af høj kvalitet, samtidig med der spares på materialer og omkostninger.Forbedret AAS II konturskæringssystem (kun Expert II LX modeller)

GCC Expert II LX-modellerne har et standard Automatisk Aligning System (AAS II) for at sikre præcis konturskæring ved at registrere registreringsmærkerne på digitalt producerede billederUdstyret med SureCutsALot som strømliner arbejdsgangen

SureCutsALot inkluderes i ekspert II-serie skæreplottere. SureCutsALot understøtter det mest anvendte design software, hvilket kan optimere anvendeligheden af forskellige skæreopgaver med en strømlinet arbejdsproces.

Der medfølger engelsk manual.

OBS! Vi gør opmærksom på at stativ skal købes separat 
 

 

Relaterede Produkter