Skilteproduktion logo
FAQ Min konto Min profil Opret konto Log ud
Jaguar V 61 LX Skæreplotter

Jaguar V 61 LX Skæreplotter

Jaguar V 61 LX er velegnet til større produktion samt professionelt brug. Kører på digitalt servosystem som altid sikre dig et flot skære resultat.
Skæresoftwaren Signpal medfølger.
Jaguar V er kompatibel med Windows 7 og opefter & Mac OS X 10.6 og opefter. 

Extra

Varenummer: J5-61-LX

Lager: 10 stk.

Leveringstid: 1-3 hverdage

15.995,-

19.994,- inkl. moms
Lav fragt
1-3 hverdages levering
100% sikker betaling
via krypteret forbindelse
100% tilfredshedsgaranti
14 dages fortrydelsesret


Jaguar V 61 LX har en skærehastighed på 1.530 mm/sek. Dette gør denne skæreplotter til verdens hurtigste. Jaguar V 61 skæreplotteren kører på et højhastigheds digitalt styret servosystem, dette er med til at give en præcis, problemfri og ikke mindst hurtig drift.


Udover dette giver Jaguar V 61 LX skæreplotteren dig mulighed for at justere din skærestyrke fra 0-600 gram, med en max skære folietykkelse på 0,8 mm. Denne mulighed gør at Jaguar II kan imødekomme de krav som en lang række materialer stiller, lige fra fin og tynd afdækningsfilm til tyk og hård reflekterende film.


Jaguar V 61 LX skæreplotteren har automatisk tilretning af skæreblad, Denne funktion gør at slæden automatisk detekterer, når skærebladet er på mediet. Derefter retter den skærebladet ind på den position, det skal have til skæringen.


På denne måde sikrer Jaguar V 61 LX skæreplotteren dig at du undgår ødelagte rundede og løftede hjørner. Jaguar V 61 LX har et brugervenligt kontrolpanel med et 20-cifres og 2 linjers LCD display samt 14 betjeningsknapper.


På denne måde sikrer skæreplotteren en let betjening og en enkel navigation. Derudover kan den indstilles til 9 forskellige sprog: Engelsk, Fransk, Italiensk, Spansk, Portugisisk, Tysk, Japansk, Polsk og tyrkisk.


Forbedret AAS II konturskæresystem (kun Jaguar V LX modeller)

GCC Jaguar V LX-modellerne har et standard automatisk justeringssystem (AAS II) for at sikre præcis konturskæring ved registrering af mærkerne på digitalt producerede billeder.


Ved køb af Jaguar V 61 LX skæreplotter medfølger der et skæreværktøj, som er specielt designet til at reducere vinylspild og give dig en helt præcis udskæring. Udover dette medfølger der også et medie-håndteringssystem som er fuldt ud justerbart. Dette kan på en optimal måde håndtere medier på standardkerner og løser problemer du måtte opleve med medietilførsel og justering.

Der medfølger engelsk manual.

Stativ er ekstraudstyr 
 

 

Relaterede Produkter