Oramask 810

Oramask 810 skabelonfolie til montering på presenninger, markiser og tekstiler(ved airbrush), hvorefter der males eller lakeres ovenpå. Oramask 810 skabelonfolie er let at skære i, let at pille op og montere. Oramask 810 kan også bruges til fleksible og ujævne overflader. Skabelonfolien kan genbruges 1-3 gange afhængig af, om det er et stort eller lille emne. Oramask 810 er af PVC og bliver derfor ikke påvirket af maling med opløsningsmidler i.
Derudover er Oramask 810 også en folie, som bruges til afdækning på byggepladser, f.eks. til vinduer & døre ved sprøjtemaling. Afdækningen foregår meget enkelt og når arbejdet er færdigt, fjernes folien uden at efterlade limrester. Oramask 810 har en mat overflade, hvilket minimerer risikoen for løbere ved brug som afdækning.
  Oramask 810, skabelonfolie
  fra 245,-
  306,- inkl. moms
  Oramask 813 skabelonfolie
  fra 945,-
  1.181,- inkl. moms

   Kundeservice Kontaktoplysninger:

   Produktskader under forsendelsen kan være en betydelig omkostning for os og jer, som kunder, hvilket er grunden til vores Oramask 810 leveres i beskyttende emballage direkte til din adresse. Grundet variationer af pakker fra vores leverandører kan produktets emballage, som kunder modtager afvige fra de billeder, der vises.

   Har du spørgsmål til vores Kundeservice? Du kan altid kontakte os på mail. eller tlf. +45 70 70 22 25. Vi vejleder gerne i, hvordan du kommer igang, samt sammensætter en pakkeløsning efter dit behov. Vi giver gratis support både før, under og efter købet, da det er i vores interesse, at du kommer godt fra start med materialer fra skilteproduktion.dk.