Skilteproduktion logo
FAQ Min konto Min profil Opret konto Log ud
RX II 61 Skæreplotter

RX II 61 Skæreplotter

RX II 61 Skæreplotter er velegnet til større produktion samt professionelt brug. Kører på digitalt servosystem som altid sikrer dig et flot skære resultat.
Skæresoftwaren SureCutsALot medfølger.
RX II 61 er kompatibel med Windows 7 og opefter & Mac OS X 10.6 og opefter. 

Varenummer: RX2-61

Lager: 0 stk.

Leveringstid: Op til 3 måneder

21.495,-

26.869,- inkl. moms
Lav fragt
1-3 hverdages levering
100% sikker betaling
via krypteret forbindelse
100% tilfredshedsgaranti
14 dages fortrydelsesret


RX II 61 har en skærehastighed på 1.530 mm/sek. Dette gør denne skæreplotter til verdens hurtigste. RX II 61 skæreplotteren kører på et højhastigheds digitalt styret servosystem, dette er med til at give en præcis, problemfri og ikke mindst hurtig drift.

Udover dette giver RX II 61 skæreplotteren dig mulighed for at justere din skærestyrke fra 0-600 gram, med en max skære folietykkelse på 0,8 mm. Denne mulighed gør at RX II 61 kan imødekomme de krav som en lang række materialer stiller, lige fra fin og tynd afdækningsfilm til tyk og hård reflekterende film.

RX II 61 skæreplotteren har automatisk tilretning af skæreblad, Denne funktion gør at slæden automatisk detekterer, når skærebladet er på mediet. Derefter retter den skærebladet ind på den position, det skal have til skæringen.

På denne måde sikrer RX II 61 skæreplotteren dig at du undgår ødelagte rundede og løftede hjørner. RX II 61 har et brugervenligt kontrolpanel med et 20-cifres og 2 linjers LCD display samt 14 betjeningsknapper.


RX II-serien har et standard Automatic-Aligning System (AAS II) for at garantere præcis konturskæring ved automatisk at detektere registreringsmærkerne på digitalt producerede billeder.

Funktionen omfatter:


RX II-serien har Segmental Positioning-funktion, som kan korrigere det skæve print. Det udskrevne billede kan være skævt, fordi udskrivningen skifter, og Segmental Positioning-funktionen kan automatisk scanne registreringsmærkerne én efter én for at kalibrere forskydning.

Justér folieklemmer efter materiale:


RX II-serien er også udstyret med auto cut off, som kan indstilles til automatisk at afslutte færdig udskæring med at skære emnet af folierullen. 
Alternativt kan cut off-knappen anvendes manuelt til afskæring.


Der medfølger engelsk manual.

Stativ er ekstraudstyr
 
 

 

Relaterede Produkter