Skilteproduktion logo
FAQ Min konto Min profil Opret konto Log ud
Puma IV 60 Skæreplotter

Puma IV 60 Skæreplotter

Puma IV 60 Skæreplotter er velegnet til mellemstor produktion samt professionelt brug. Kører på digitalt servosystem som altid sikre dig et flot skære resultat.
Skæresoftwaren SureCutsALot medfølger.
Puma IV er kompatibel med Windows 7 og opefter & Mac OS X 10.6 og opefter. 

Extra

Varenummer: P4-60

Lager: 1 stk.

Leveringstid: 1-3 hverdage

10.995,-

13.744,- inkl. moms
Lav fragt
1-3 hverdages levering
100% sikker betaling
via krypteret forbindelse
100% tilfredshedsgaranti
14 dages fortrydelsesret


Puma IV 60 har en skærehastighed på 1.020 mm/sek. Puma IV 60 skæreplotteren kører på et højhastigheds digitalt styret servosystem, dette er med til at give en præcis, problemfri og ikke mindst hurtig drift.

Udover dette giver Puma IV 60 skæreplotteren dig mulighed for at justere din skærestyrke fra 0-500 gram, med en max skære folietykkelse på 0,8 mm. Denne mulighed gør at Puma IV kan imødekomme de krav som en lang række materialer stiller, lige fra fin og tynd afdækningsfilm til tyk og hård reflekterende film.

Puma IV 60 skæreplotteren har automatisk tilretning af skæreblad, Denne funktion gør at slæden automatisk detekterer, når skærebladet er på mediet. Derefter retter den skærebladet ind på den position, det skal have til skæringen.

På denne måde sikrer Puma IV 60 skæreplotteren dig at du undgår ødelagte rundede og løftede hjørner. Puma IV 60 har et brugervenligt kontrolpanel med et 20-cifres og 2 linjers LCD display samt 14 betjeningsknapper.

På denne måde sikrer skæreplotteren en let betjening og en enkel navigation. Derudover kan den indstilles til 9 forskellige sprog: Engelsk, Fransk, Italiensk, Spansk, Portugisisk, Tysk, Japansk, Polsk og Tyrkisk.

Ved køb af Puma IV 60 skæreplotter medfølger der et skæreværktøj, som er specielt designet til at reducere vinylspild og give dig en helt præcis udskæring. Udover dette medfølger der også et medie-håndteringssystem som er fuldt ud justerbart. Dette kan på en optimal måde håndtere medier på standardkerner og løser problemer du måtte opleve med medietilførsel og justering.

Der medfølger engelsk manual.

Stativ er ekstraudstyr. 
 

 

Relaterede Produkter