VI TAGER CORONA-VIRUS ALVORLIGT - Følger regeringens vejledninger og opfordrer derudover alle vore kunder til at få leveret via udbringning – vi betaler 50% af fragtudgiften.     Læs mere her
Jaguar V 183 Skæreplotter DEMO MODEL!

Jaguar V 183 Skæreplotter DEMO MODEL!

Jaguar V 183 er velegnet til større produktion samt professionelt brug. Kører på digitalt servosystem som sikrer dig et superflot skære resultat i mange år.
Skæresoftwaren Signpal medfølger.

Varenummer: J5-183S-DEMO

Lager: 1 stk.

Leveringstid: 1-3 hverdage

Før 37.995,00
Nu 27.995,00 DKK

34.993,75 DKK inkl. moms
Lav fragt
1-3 hverdages levering
100% sikker betaling
via krypteret forbindelse
100% tilfredshedsgaranti
14 dages fortrydelsesret


Jaguar V 183 har en skærehastighed på 1.530 mm/sek. Dette gør denne skæreplotter til verdens hurtigste. Jaguar V 183skæreplotteren kører på et højhastigheds digitalt styret servosystem, dette er med til at give en præcis, problemfri og ikke mindst hurtig drift.


Udover dette giver Jaguar V 183 skæreplotteren dig mulighed for at justere din skærestyrke fra 0-600 gram, med en max skære folietykkelse på 0,8 mm. Denne mulighed gør at Jaguar II kan imødekomme de krav som en lang række materialer stiller, lige fra fin og tynd afdækningsfilm til tyk og hård reflekterende film.


Jaguar V 183 skæreplotteren har automatisk tilretning af skæreblad, Denne funktion gør at slæden automatisk detekterer, når skærebladet er på mediet. Derefter retter den skærebladet ind på den position, det skal have til skæringen.


På denne måde sikrer Jaguar V 183 skæreplotteren dig at du undgår ødelagte rundede og løftede hjørner. Jaguar V 183 har et brugervenligt kontrolpanel med et 20-cifres og 2 linjers LCD display samt 14 betjeningsknapper.


På denne måde sikrer skæreplotteren en let betjening og en enkel navigation. Derudover kan den indstilles til 9 forskellige sprog: Engelsk, Fransk, Italiensk, Spansk, Portugisisk, Tysk, Japansk, Polsk og tyrkisk.


Ved køb af Jaguar V 183 skæreplotter medfølger der et skæreværktøj, som er specielt designet til at reducere vinylspild og give dig en helt præcis udskæring. Udover dette medfølger der også et medie-håndteringssystem som er fuldt ud justerbart. Dette kan på en optimal måde håndtere medier på standardkerner og løser problemer du måtte opleve med medietilførsel og justering.


Stativ er ekstraudstyr